I'm neeew

Som jeg har også skrevet til høyre på siden har jeg tenkt å skrive noen innlegg om hvordan unge jenter som sliter med og komme ned i vekt. Jeg har alltid hatt det samme problemet, men vil dele mine erfaring og mål som er utført.
Jeg er en jente som har lidd av bulimi, og som har litt igjen av det enda (bulimi er noe du aldri blir kvitt). Jeg er 15 år, og bare med denne alderen har jeg mye jeg vil si, og mange erfaringer som jeg vil dele med jenter som har/sjansen for å få samme type problemer. Jeg kommer også til å legge til noen innlegg i ny og ne om mote og trender.
Jeg blir utrolig glad vis noen kommenterer og vis noen skriver email til meg (jeg kommer til og legge ut emailen min snart).
Jeg kommer også til og være anonym. Jeg velger og være anonym nå, men kan være jeg kommer til og avsløre hvem jeg er senere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

friskogrask

friskogrask

15, Oslo

Er du lei av de "fantastiske" underverka du kan gjør for å få en sunn og slankere kropp? Jeg kommer fremmover til å lage innlegg om hvordan du kan få en sunnere og friskere kropp. Jeg kommer også med flere tips om hvordan du kan gå ned i vekt. Har du spørsmål kan du bare kommentere innleggene! :-)

Kategorier

Arkiv

hits