Vann eller brus?

Vann eller brus? Det er ikke ett spørsmål en gang om hva som er sunt eller ikke. Det er seffølgelig vann!

Har du lyst til og gå ned i vekt eller bare prøve og ikke overspise deg slik som du gjorde i går ? Da er det lurt å drikke ett eller to glass med vann før du har ett måltid. Det gjør at magen din blir fullt litt opp, og du blir fortere mett.

Vann er generellt utrolig viktig. De sies at man kan leve i to-tre uker uten mat, men du kan ikke leve mer enn to-tre dager ut veske/vann. Så det sier seg selv at veske/vann er viktigere enn mat.

Ekspertene sier også at du burde drikke minst to liter med vann hver dag. Jeg selv har problemer med det,  men prøver så godt jeg kan. Noen dager kan det være vanskelig, mens andre dager er det lett. Det spesiellt lett under trening og etter, så prøv å drikke så mye som mulig da vis du har problemer ellers.

Har du problemer med å få i deg veske?

Én kommentar

Julie

03.jan.2010 kl.11:50

Godt nyttår!

Ville bare si at jeg har begynt med å legge til linker i hvert av innleggene mine.

For at du skal bli linket kommenterer du bare det øverste innlegget mitt så kanskje du blir trukket.

Dette kommer jeg til å gjøre fram til siste dagen i Januar.

Ha en fortsatt fin morgen.

Skriv en ny kommentar

friskogrask

friskogrask

15, Oslo

Er du lei av de "fantastiske" underverka du kan gjør for å få en sunn og slankere kropp? Jeg kommer fremmover til å lage innlegg om hvordan du kan få en sunnere og friskere kropp. Jeg kommer også med flere tips om hvordan du kan gå ned i vekt. Har du spørsmål kan du bare kommentere innleggene eller sende en epost til friskogrask.h@hotmail.com ! :-)

Kategorier

Arkiv

hits