Ikke brun?

Problemer med å bli brun når sola åpner øynene på hjemplassen din? Blir du alltid solbrent?

Noe som de aller fleste gjør når de reiser til syden eller skal ut og sole seg på sommeren er å ta på seg sminke for å se penere ut for folkene som er rundt de. Men vet du hva? Glem sminken i år, for i år skal du få en finere og bedre farge som varer!

Før du skal begynne å slikke litt sol burde du bruke en god peeling. Det gjør at huden blir kvitt ett "lag" av døde hudceller. Og når de er borte, får sole bedre tilgang til huden, og får bedre farge.

Det du også burde gjøre er å ligge i sola ca 20 min uten solkrem. Det gjør at huden får vitaminene huden trenger. Er du i utland med sterk sol må du ligge færre minutter uten solkrem, men er du i Norge så går det fint.

Noe som gjør det raskere brun, sunt for huden, lokter ikke vondt og trekker ikke til seg insekter. Det høres jo helt perfekt ut. Gjett hva det er da? Nei det er ikke en solkrem med null faktor i, det er jordnøttolje! Den går det an å bruke utenpå solkrem viss du vil huden skal få litt mer tanning enn vanlig.

Men dere skal huske det at dere ikke må overdrive med masse sol. Det kan i verste fall komme hudkreft. Det er ikke noe noen vil ha! :-)

Én kommentar

line

03.jan.2010 kl.16:18

takk ;D din blogg var kul din og .

jeg har lagt ut en link om din blogg i bloggen min =)

Skriv en ny kommentar

friskogrask

friskogrask

15, Oslo

Er du lei av de "fantastiske" underverka du kan gjør for å få en sunn og slankere kropp? Jeg kommer fremmover til å lage innlegg om hvordan du kan få en sunnere og friskere kropp. Jeg kommer også med flere tips om hvordan du kan gå ned i vekt. Har du spørsmål kan du bare kommentere innleggene eller sende en epost til friskogrask.h@hotmail.com ! :-)

Kategorier

Arkiv

hits