Trening før jobb/skole?

Synes du det er bedre og gøyere å ta en joggetur eller trene før frokost? Det er egentlig veldig lurt. Ikke minst har du er du opplagt til en ny dag, men du kan slappe av på ettermiddagen fordi du har trent denne dagen på morgenen. Trener du før du går på jobb eller skole så får du forbrenningen din til og bli høyere og du tenker bedre på jobben. Noe som også er utrolig bra er at du føler deg så utrolig bra etter treningen og resten av dagen.
Noe du ikke må gjøre er å trene før treningen. Har du ikke spist frokost, er magen din tom. Og når du trener med tom mage på morningen komme du til å forbrenne muskler, og ikke fett. Men du må heller ikke ha en stor frokost, bare noe lett. Jeg har skrevet en liste her om hva som er lett og bra før trening på morningen:

 • en yoghurt med eller uten musli
 • en banan og et glass melk
 • en kneve nøtter og et glass juice
 • et glass smoothie
 • en mellomgrov brødskive med pålegg og melk til
 • et eple, et knekkebrød og et glass melk/juice

 • Håper det var til hjelp! :-)

  3 kommentarer

  <3 annika

  03.jan.2010 kl.21:05

  UTROLIG bra blogg! har faktisk lært mye nå, denne bloggen vil jeg fortsette og lese! good luck! :-))

  friskogrask

  04.jan.2010 kl.16:25

  Tusen takk !! :-)

  cynthia:)

  04.jan.2010 kl.17:58

  tusen takk for kjempefine tips!;) kommer til å bruke alt du lærer meg på bloggen din :)

  Skriv en ny kommentar

  friskogrask

  friskogrask

  15, Oslo

  Er du lei av de "fantastiske" underverka du kan gjør for å få en sunn og slankere kropp? Jeg kommer fremmover til å lage innlegg om hvordan du kan få en sunnere og friskere kropp. Jeg kommer også med flere tips om hvordan du kan gå ned i vekt. Har du spørsmål kan du bare kommentere innleggene eller sende en epost til friskogrask.h@hotmail.com ! :-)

  Kategorier

  Arkiv

  hits