Dårlige selvbruningsprodukter?
Jeg har fått email av folk som vil jeg skal skrive om selbruning. Siden leserene mine vil at jeg skal teste ut produktene, bestemte jeg meg for å gjøre det. Jeg har testet en del produkter og tenkte jeg kunne nevne hvile produkter jeg har valt. Blant annet dove, garnier, loreal, natusan, piz buin, og nivea.

Som en selvfølge var det forskjellig kvalitet på alle sammen. Du kan jo velge mellom spray og krem, men spray er kanskje litt mer praktisk sånn at du ikke får merker på håndledde og mellom fingrene.

Det som er negativt med spray generellt er at sprayene tørker så fort at du ikke kan se hvor du har sprayet. Det er nettopp det som er bra med krem, for det er det jo fuktig på huden der du har tatt krem på. Og med det er det lettere for deg å se hvor du har smøret deg inn.

Jeg har testet både spray og krem, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg liker best. Men jeg tror det er spray. Det er lettest, mer praktisk og du får til og med å spraye det selv på ryggen (noe du ikke kan når du har krem).

Noen selvbruningsprodukter har en sinnsykt ekkel lokt, og jeg har funnet en selvbruning som er mest praktisk og best av alle. Etter min mening da ;-) 
 
Og det er da..... *trommevirvel*

 

Garnier Ambre Solaire face and bodyJeg likte de produktene best fordi de har ingen vond lokt (med mindre du ikke dusjen på mange dager sannsyneligvis).
Den er lett å ta på ryggen med sprayen og som gir sommersol farge. Jeg ble litt overrasket med at du skulle spraye på en plass i tre sekunder eller noe sånn, men faktisk så ga det en fin farge. Følte jeg nettopp hadde vært i syden ;-) Btw, denne er heller ikke dyr ;) Kan kjøpes på dagligvarebutikker, cubus, hm, vita...osv

Skjekk den ut dere også da ;)

Har du noen favoritter du kan dele med meg? Har lyst å prøve ut noen som ikke er dårlige, er ett stort pluss forresten om den er billig ;-) 

Vi blogges!2 kommentarer

minimaikeen.blogg.no

05.jan.2010 kl.16:20

nice, jeg har likens !

Marit Serine!

12.jan.2010 kl.20:50

Jeg bruker den samme, men er ikke enig med deg i at den ikke lukter.

Når du har brukt den etpar ganger blir du drittlei av lukta, og jeg blir faktisk kvalm når jeg kjenner noen som har den nå... Den gir en grei farge, og jeg liker også sprayen ;p

minus er at sprayen blir brukt opp sykt fort. Syns denne testen var litt tynn rett og slett.

Skriv en ny kommentar

Frisk og rask

Frisk og rask

15, Oslo

Jeg gir deg tips om sminke, mat, trening...osv Alt en jente tenker på! Har du lyst til å gå ned i vekt eller stramme opp litt, kommer jeg også til å skrive innlegg her og der om tips :) Jeg skriver mer om dere kommenterer så vær så snill, KOMMENTER folkens <3

Kategorier

Arkiv

hits