Workoutprograms !


(Bilde er tatt fra http://www.kroppoghelse.org/images/kvinner%20trening.jpg)Jeg tenkte jeg skulle linke noen forskjellige sider der du kan følge ett spesiellt treningsprogram.
Jeg har trent selv på eget treningsprogram. Problemet mitt når jeg brukte treningsprogram som andre har laget var det ikke alle øvelser og treningsøkter som jeg likte. For du må faktisk like idretten du utfører for å ha det gøy på trening og få lysten til å gjør selve treningen.

Når jeg har laget mitt eget program har jeg først skrevet en liste over øvelser og idretter jeg liker, deretter skrev jeg hva jeg "forventer" av meg selv og gjøre for hver dag. Du setter det sammen og vips har du ett treningsprogram! Det vil jeg anbefale. Og lager du ett treningsprogram med en venn er det dobbel så bra, for da har du ett visst press på deg selv.
Du kan også lage matprogram viss du vil kontrollere det mer også !:-)

Her er noen linker om treningsprogram som er laget:

- http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=810
- Her er ett der du kan lage selv og tips om det ; http://www.iform.no/pub/art.php?id=429
- http://treningstips.org/kategorier/treningsprogram/
- Dette er en treningsprogramfilm ; http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/220873


Enjoy!

Én kommentar

Anja Ytreland

06.jan.2010 kl.18:52

Fin blogg : )

Skriv en ny kommentar

friskogrask

friskogrask

15, Oslo

Er du lei av de "fantastiske" underverka du kan gjør for å få en sunn og slankere kropp? Jeg kommer fremmover til å lage innlegg om hvordan du kan få en sunnere og friskere kropp. Jeg kommer også med flere tips om hvordan du kan gå ned i vekt. Har du spørsmål kan du bare kommentere innleggene eller sende en epost til friskogrask.h@hotmail.com ! :-)

Kategorier

Arkiv

hits