Varmebeskyttelsespray til hår er viktig!Varmebeskyttelse er veldig viktig for håret ditt. Det gjør at håret ikke bli så skadet av rettetang, bølgetang, krølltang..ja you name it. Bruker du disse sprayene får du også mykere hår som er lettere å forme og som ikke floker seg så mye. Jeg har kjøpt to som ikke er så billige at the moment. Men planlegger om å kjøpe en som er fra frisøren om ikke jeg er fornøyd med disse jeg har kjøpt.

                   
Jeg har brukt sunsilk minerals heat protection, og den er super god. Mykt hår etterpå vertfall!! Og den er under hundrelappen :)

Jeg har også kjøpt en på apoteket med merke "boots" (har ikke bilde). Den har jeg ikke testet ut enda, men skal si ifra om den er dårlig og viss jeg ikke sier noe om det, er den bra ;)

Det er også forskjellige andre varmebeskyttelsesprayer som f.eks :

            
              
og3 kommentarer

<3Vegma.

15.jan.2010 kl.22:43

Bruker ikke slik jeg, men bør vel egentlig skaffe meg det snart.. :'p

isabell

16.jan.2010 kl.17:38

hmm.. likte ikke bloggen din, for mye rot, for mørkt. litt kjedelig egentlig!!

Ida

17.jan.2010 kl.16:48

Jeg er ikke enig med isabell! jeg elsker bloggen din og leser den hver dag :)!

Skriv en ny kommentar

Frisk og rask

Frisk og rask

15, Oslo

Jeg gir deg tips om sminke, mat, trening...osv Alt en jente tenker på! Har du lyst til å gå ned i vekt eller stramme opp litt, kommer jeg også til å skrive innlegg her og der om tips :) Jeg skriver mer om dere kommenterer så vær så snill, KOMMENTER folkens <3

Kategorier

Arkiv

hits