Måler du deg i BMI?

De sier at du burde skjekke BMIen din for å se om du er overvektig eller ikke. Hvis det er noen som sier til deg at BMI er fakta, og den forteller deg om du trenger å slanke deg, så er det FEIL. Alle mennesker er forskjellige (thank god... hadde vært kjedelig om alle var like) både på utsende, personelighet og skjelett.
Jeg har tung benbygning, og kan derfor ikke måle BMI helt rett. Jeg går heller ikke på vekta jeg en gang, fordi vekta kan lyve.

Det som gjør at den lyger er benbygningen din. Har du tung benbygning vil det si at skjelettet ditt er tungt og kraftig, og du vil dermed se større ut enn en person med lett benbygning med samme vekt.

Så istedet for å gå på vekta hver dag, kan du heller ser på formen din om du er fornøyd med hvordan den er, og hvordan du ser ut på utsiden og ikke på innsiden.

Viss du har lyst å skjekke BMIen din for moro, så kan du det her. Men lov meg en ting, at du ikke tenker på det tallet, men heller på hvordan du liker at figuren din er.

SKJEKK DIN BMI HER:   http://www.astrazeneca.no/sykdommer/angina_pectoris/bmi.php

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frisk og rask

Frisk og rask

15, Oslo

Jeg gir deg tips om sminke, mat, trening...osv Alt en jente tenker på! Har du lyst til å gå ned i vekt eller stramme opp litt, kommer jeg også til å skrive innlegg her og der om tips :) Jeg skriver mer om dere kommenterer så vær så snill, KOMMENTER folkens <3

Kategorier

Arkiv

hits